Rabobank Sylvestercross 2017
Registreren
   
Home / Evenementen / Rabobank Sylvestercross 2017

Rabobank Sylvestercross 2017 ()

Soest

Op oudejaarsdag (31 december) gaat de 37e editie van de Rabobank Sylvestercross in Soest van start. Dit jaar is de Bas van de Goor Foundation het goede doel van dit sportieve evenement. Wij vinden het daarom erg leuk als er zoveel mogelijk mensen in ons shirt deelnemen.

rh170828_BvdGF_RH1_7705


In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Door deze prachtige omgeving wordt de Rabobank Sylvestercross gezien als "de mooiste cross van Nederland". Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Hieronder staat beschreven aan welk onderdeel jij mee kunt doen.

De Bas van de Goor Foundation Prestatieloop 4 km
Dit is een individuele loop van 4 km die om 10:40 uur van start gaat. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hieraan meedoen. Je moet wel ouder dan 7 jaar te zijn. Kosten voor dit onderdeel zijn € 15,- hiervoor krijg je een shirt van de BvdGF en een startnummer. Aanmelden voor de 4 km prestatieloop kan door hier te klikken.

Rabobank Sylvester BusinessRun
Bedrijven of verenigingen kunnen ook in teamverband deelnemen aan de Rabobank Sylvester BusinessRun. Een mooi moment om gezamelijk het jaar op een sportieve manier af te sluiten. Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Voor het klassement wordt er gekeken naar de beste 4 tijden binnen het team.
De loop bestaat uit 4 rondes van 2 km. Om voor het klassement mee te doen moeten er minimaal 4 lopers uit het team ook 4 rondes afleggen, dus 8 km per persoon. De overige lopers binnen een team mogen ook een kortere afstand lopen, dus 2, 4 of 6 km. De Business Run start om 10.35 uur. Kosten voor dit onderdeel zijn 200 euro per team. Hiervan gaat een deel naar de BvdGF waarmee wij activiteiten kunnen organiseren voor kinderen met diabetes. Elk teamlid krijg een shirt van de Bas van de Goor Foundation en een lunchpakket. Aanmelden voor de Rabobank Sylvester BusinessRun kan door hier te klikken.

Bink Sylvester Scholierencross
Je kunt als team deelnemen aan de Bink Sylvester Scholierencross. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 7 kinderen. Deze loop is 1,2 kilometer. Als er minimaal één iemand in je team diabetes heeft, wordt het hele team extra beloond. De Bas van de Goor Foundation komt dan een presentatie geven op jouw school over sport en diabetes. De andere teamleden hoeven dus geen diabetes te hebben. Dit mogen ook klasgenoten, broer/zus of vriendje/vriendinnetje zijn. Belangrijk is wel dat de kinderen in het team van dezelfde leeftijd zijn. Daarom kun je kiezen uit de onderstaande categorieën. Meedoen aan de Bink Sylvester Scholierencross is gratis. Aanmelden kan door hier te klikken.

10:50 Bink Sylvester Scholierencross Groep 3 + Groep 4
11:00 Bink Sylvester Scholierencross Groep 5 + Groep 6
11:10 Bink Sylvester Scholierencross Groep 7 + Groep 8

Nadat je bent aangemeld krijg je verdere informatie over jouw onderdeel via de mail toegestuurd.
Wij zien jullie graag op 31 december in Soest!