Dam tot Damloop 2017
Registreren
   
Home / Evenementen / Dam tot Damloop 2017

Dam tot Damloop 2017 ()

Amsterdam-Zaandam

De Bas van de Goor Foundation loopt vanaf het begin van haar bestaan mee met de Dam tot Damloop. Met de deelname aan deze loop onderstreept de BvdGF het doel om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen, en mensen te inspireren tot een sportief leven met diabetes. In dat kader organiseert de BvdGF sportactiviteiten voor mensen met diabetes om ze te informeren over de positieve effecten van sport, ze deze effecten te laten ervaren en ze te inspireren tot een sportief leven met diabetes.

Het doel van deze loop is om geld op te halen voor de Bas van de Goor Foundation. Met jouw deelname kan een familie gratis deelnemen aan de sportdag, waardoor een kind met diabetes handvatten krijgt om te sporten met diabetes. Ook leren de ouders van het kind wat sporten kan doen bij diabetes.

Je hoeft geen diabetes te hebben om deze uitdaging aan te gaan. Door jouw deelname steun je de Bas van de Goor Foundation, die mede daardoor de activiteiten kan organiseren.

De Damloop is één van Nederlands grootste hardloopevenementen en gaat van Amsterdam tot Zaandam. Dat is een loop van 10 Engelse Mijlen (16,1 kilometer). Het evenement wordt in 2017 voor de 33ste keer georganiseerd. Ben je nog niet in topvorm en wil je een trainingsschema? Kijk dan op www.myasics.nl .

De kosten voor deelname aan de Dam tot Damloop bedragen €100,-. Je krijgt hiervoor een startbewijs in een goed startvak en een loopshirt van de Bas van de Goor Foundation. Daarnaast steun je de Bas van de Goor Foundation. Bij inschrijving kun je direct €100,- overmaken via Ideal en ben je verzekerd van een startbewijs.  Met jouw steun kan de BvdGF – d.m.v. het organiseren van sport- en beweegactiviteiten – mensen met diabetes laten ervaren wat sport met hun diabetes doet, hen informeren over de positieve effecten van sport en ze inspireren tot een sportief leven met diabetes. Iedere week regelmatig sporten en bewegen helpt mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen/houden, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen.

Naast de €100,- eigen inbreng kun je je ook laten sponsoren met een eigen profiel voor de Bas van de Goor Foundation. 

Wil jij meedoen met de Damloop namens de Bas van de Goor Foundation? Meld je dan snel aan, in totaal zijn er 20 plekken! Voor meer informatie over de Damloop, kun je kijken op www.damloop.nl .

Inschrijven is mogelijk tot 1 augstus 2017. 

De algemene voorwaarden van de Damloop zijn van toepassing voor dit evenement.