WeHike2ChangeDiabetes 2017
Registreren
   
Home / Evenementen / WeHike2ChangeDiabetes 2017

WeHike2ChangeDiabetes 2017 ( - )

Santiago de Compostella

Wandelen voor een sportief leven met diabetes!

Is wandelen je passie? En ga je een uitdaging niet uit de weg? Wandel dan van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 juni 2017 mee met de WeHike2ChangeDiabetes Challenge op de camino naar Santiago de Compestella. In zes dagen wandelen we van Astorga naar O’Cebreiro en we sluiten de week af in Santiago. 

Door mee te doen aan de ‘WeHike2ChangeDiabetes Challenge' steun je de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Daag jezelf uit voor deze tocht en zorg ervoor dat de BvdGF mensen met diabetes kan laten zien dat sport een uitstekend middel is voor een gezond leven. Ervaar hoe leuk het is om je prestatie te laten sponsoren en daarmee te wandelen voor de BvdGF op de Camino Frances in Spanje. Lees hier alles over deze unieke uitdaging.

 


In november 2017 organiseren we een informatiebijeenkomst over de WeHike2ChangeDiabetes Challenge van 2018. Deze bijeenkomst vindt plaats op Sportcentrum Papendal, datum en tijdstip maken we zo snel mogelijk bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze bijeenkomst, stuur dan een mail naar Petra@bvdgf.org.


rh170613_Camino_RH1_3764

 

Inhoudsopgave
In het kort
Waarom hiken we?
Voorbereiding
Programma
Arrangement
Voorwaarden