Dam tot Damloop 2013
Registreren
   
Home / Evenementen / Dam tot Damloop 2013

Dam tot Damloop 2013 ()

Amsterdam

De Bas van de Goor Foundation neemt al vanaf 2006 deel aan de Dam tot Damloop. In 2013 heeft de BvdGF voor de achtste keer deelgenomen.  Het doel is om met zoveel mogelijk mensen (met diabetes) mee te lopen. Dus heb je zin om mee te doen en de BvdGF te steunen? Meld je dan nu aan voor deze challenge. Je hoeft geen diabetes te hebben om mee te kunnen lopen met de 30ste editie van de Dam tot Damloop op zondag 21 september 2014.
De BvdGF heeft voor de editie van 2014 maximaal 50 plekken beschikbaar.

Foto’s

5 foto ’s

De kosten voor deelname aan de Dam tot Damloop van 2014 namens de BvdGF bedragen € 100,-. Daarvoor krijg je een startbewijs tijdens de 30ste editie van de Dam tot Damloop in 2014, een goed startvak (direct achter de wedstrijdlopers) en een loopshirt van de BvdGF. Daarnaast steun je met je deelname de BvdGF. Je kunt dit bedrag natuurlijk zelf betalen, maar het is ook mogelijk om je deelname te laten sponsoren door familie, kennissen en/of je werkgever.

Om je in te schrijven moet je beschikken over een profiel op onze website. Klik op onderstaande button om je aan te melden. Na het aanmelden kom je met je profiel onder de deelnemers te staan.

Wil je deelnemen aan de damloop? Stuur dan een mailtje aan lydia@bvdgf.org

Bezoek website