Bas van de Goor Foundation

bestaat 15 jaar!

We vieren een nieuwe mijlpaal! De Bas van de Goor Foundation bestaat dit jaar namelijk 15 jaar en dat is alle reden voor een feestje! De afgelopen jaren hebben we vele onvergetelijke momenten mogen meemaken, maar dit alles hadden we natuurlijk nooit gekund zonder de hulp van onze werknemers, vrijwilligers en jullie enthousiasme! Op deze pagina pakken we het hele jaar uit waar we zullen terugblikken op hoogte- en dieptepunten en voortuikijken op de mooie dingen die nog gaan komen.

Wij bestaan 15 jaar!

Sinds we 15 jaar geleden zijn gestart met onze missie, hebben we veel mensen met diabetes in beweging gebracht. Dat heeft in de loop der jaren prachtige momenten en verhalen opgeleverd. Op deze pagina delen we de verhalen die ons het meest zijn bijgebleven. Van interviews tot persoonlijke verhalen, je leest het het hele jaar op deze pagina.

Lees een jaar lang mooie verhalen
Een jaar lang delen wij verhalen en hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar. Nynke vertelt over hoe ze haar eerste sportkamp heeft ervaren, wat het haar heeft gebracht en hoe het nu met haar gaat. Lees snel verder!
Een uitdaging is een stip op de horizon

Thursday, 28th Apr 22

Judith Bijl vertelt over lotgenotenconta...

Thursday, 28th Apr 22

Altijd met energie naar werk!

Wednesday, 23rd Feb 22

Nynke vertelt. De eerste kinderevenement...

Thursday, 16th Dec 21

Luister hier onze podcast over 15 jaar Foundation

In deze podcast interviewt Dione de Graaff Bas van de Goor over het 15-jarig bestaan van de Bas van de Goor Foundation. Zij bespreken het ontstaan, de mooie momenten in de 15 jaar en de toekomst. Aan het woord komen diverse mensen die in de afgelopen 15 jaar ervaringen hebben opgedaan met de foundation. Vanuit hun medische kennis en rol als zorgverlener of als deelnemer, ouder, sponsor of een andere rol. Daarnaast vertelt Bas over de diabetes en de rol die het speelt in het leven van hem en vele anderen.

 Favoriete Fotomomenten van de Foundation

“In die 15 jaar hebben we laten zien dat bewegen en diabetes heel goed samengaat. Sterker; hoe meer hoe beter. De vele mensen die door ons in beweging zijn gekomen en onze bijdrage aan onderzoek zijn prachtige resultaten van de foundation. En deze motiveren ons nog meer om daarmee door te gaan. Want we hebben nog wel wat dromen!”

 

Onze missie is nog niet volbracht. “Ik hoop met heel mijn hart dat we in de komende 15 jaar nog meer mensen met diabetes in beweging brengen en zij daardoor een betere kwaliteit van leven ervaren. Maar bovenal hoop ik dat we straks overbodig zijn. Dat diabetes niet meer bestaat. Dat er een oplossing is gevonden voor deze chronische aandoening(en). Maar ik weet ook dat dat nog niet zover is. Tot die tijd zet ik mij volledig in, samen met mijn team, om preventief te werken aan een gezonde leefstijl en bewegen. Zodat we op een zo gezond mogelijke manier aankomen op het moment dat die oplossing er voor mensen met diabetes komt. Voor jong en oud. We gaan voor een gezonde toekomst!”

- Bas, team Bas van de Goor Foundation

Doe een verjaardagsdonatie

We hebben meerdere keren de vraag gekregen of wij nog kadowensen hebben voor onze verjaardag. Eigenlijk voelen wij ons als foundation gezegend met alles wat wij wensen. Het enige wat wij wensen is dat wij nog oneindig veel mooie clinics, kampen en challenges mogen organiseren. Hier kan jij ons altijd bij helpen. Wil jij ons een verjaardagskado geven? Een donatie zouden wij heel fijn vinden, zodat wij onze droom waar kunnen (blijven) maken!

Doneren

We kunnen ons goed voorstellen dat na al deze terugblikken en hoogtepunten van de afgelopen jaren, je nieuwsgierig bent geworden naar wat wij komend jaar allemaal gaan organiseren! Neem een kijkje in onze evenementenkalender voor meer informatie en hopelijk tot ziens bij een van onze clinics, kampen, Back On Tracks of challenges!