Nieuwe bestuursleden 

Met energie verder!  

In februari vertelden we al dat de voorzitter van ons bestuur is gewisseld. Roelof Konterman is de nieuwe voorzitter. Per 14 maart is er nog 1 bestuurswisseling geweest, waarbij Leo Heere afscheid heeft genomen en Iris de Vries zijn plek heeft overgenomen. In de afgelopen vergadering stonden we stil bij deze wisseling. Lees hieronder meer over het vertrek van Leo en de komst van Iris.  

Vertrek en komst

Leo Heere zit sinds het begin van de foundation in het bestuur. Hij was secretaris van het bestuur en bracht als sportarts mét diabetes zijn kennis en ervaring in voor de stichting. Hij rende in zijn carrière 100 marathons. Hij was spreker op veel congressen. “In die afgelopen 15 jaar heeft hij veel mensen geholpen die via onze info emailadres vragen stellen. Hij heeft naast zijn kennis in het bestuur ook deze mensen enorm fijn geholpen. Wij bedanken hem hier zeker voor”, aldus Bas.  

Iris de Vries, bestuurslid Bas van de Goor Foundation, BvdGF

Welkom Iris

Iris de Vries is huisarts én voorzitter van de Vereniging Arts & Leefstijl. De toetreding van Iris is een waardevolle aanvulling binnen het bestuur om de aandacht van leefstijlverbetering binnen de eerstelijns zorg richting zorgverleners en mensen met diabetes te vergroten en te verduurzamen.  

Bestuur vernieuwd verder 

Met de komst van Roelof Konterman en Iris de Vries gaat het bestuur in een vernieuwde samenstelling verder. De overige leden zijn: Eelco de Koning, Marc Delissen, Gerritjan Eggenkamp en Barbara de Loor.  

Meer lezen 

Wil je meer lezen over het bestuur of wie wij zijn? Neem eens een kijkje op onze teampagina.

Lees alles over het team!