In memoriam  

Gaston Sporre oud-bestuursvoorzitter Bas van de Goor Foundation  

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud-bestuursvoorzitter Gaston Sporre. Op 76-jarige leeftijd is hij overleden. Gaston is van grote betekenis geweest voor de Foundation vanaf het eerste uur tot 15 jaar daarna. Hij is medeverantwoordelijk voor het mooie werk, met een stevig fundament, van de Foundation zoals zij nu is.  

Over Gaston

“Toen in 2006 Petra en ik bij Gaston spraken over onze plannen van de Foundation, was het duidelijk. Hij wilde graag voorzitter worden. Gaston heeft uiteindelijk 15 jaar lang de foundation als bestuursvoorzitter geleid. En dat deed hij op een inspirerende en toegankelijke manier, met kennis van zaken."

"Van een startende stichting heeft hij ons begeleid naar waar we nu staan”, aldus Bas over Gaston.  

Gaston Sporre

“Gaston was altijd trouw. Hij kwam zijn afspraken na, bereidde zich goed voor en heeft in al die 15 jaar slechts 1 vergadering gemist. Hij gaf de aanzet om een stevige en duurzame organisatie neer te zetten. Op de momenten dat het nodig was, stond hij altijd klaar voor ons”, aldus Petra.  

Dank Gaston

Gaston droeg eerder dit jaar de voorzittershamer al over. Hij had vorig jaar aangegeven te willen stoppen. Na 15 jaar vond hij het tijd voor de overdracht. Met het verlies van Gaston gaan wij een sterke mooie man die liefde had voor sport missen. Wij wensen familie en geliefden veel sterkte toe in deze tijd.