Bas van de Goor Foundation wordt Petra Seegers Foundation

Jeetje, wat een nieuws he?!

Wij konden het ook niet geloven. Gelukkig is het ook niet zo. Het is namelijk 1 april. Bas gaat er niet mee stoppen. In december van vorig jaar bestond de Foundation 15 jaar en toen schreven we al dat we nog niet klaar zijn met het vervullen van onze missie. Dus nu je toch op onze website bent, mogen we dan wat leuke dingen met je delen?    

Mooiste verhalen  

We hebben prachtige verhalen verzameld de afgelopen jaren. Met dank aan veel donateurs, relaties, challengers, medewerkers die dit allemaal mogelijk maken. Lees hier al deze mooie verhalen en ook welke droom we nog hebben voor de toekomst.

Ga naar de verjaardagspagina

Ouders en kinderen

Wil jij ook helpen? Dat kan!

Vind je het leuk om ons juist te helpen? Dat kan! Je kan zelf een actie starten of ons een donatie geven. Met alles zijn we blij. Hiermee kunnen we kinderevenementen (zo veel mogelijk) gratis aanbieden en nog meer kinderen en volwassenen met diabetes bereiken!  Start een eigen actie!

Zorgverleners, vrijwilliger, gezinsweekend, sportkamp

Lees meer over ons werk 

Kende je ons nog niet maar kwam je hier eerst op de website? Lees dan hier wat we doen als foundation of lees wat we allemaal op de kalender hebben staan.  

Samen met Bas gaan we nog door met ons mooie werk! Wie weet tot binnenkort!  

Evenementenkalender

Oh, en psst...volg jij ons al op onze socialmedia kanalen? Volg ons via Instagram, Facebook en Twitter! Daar posten wij al onze aankondigingen, mooie en inspirerende verhalen van ervaringsdeskundigen én ben jij er altijd als eerste bij als we een nieuwtje...of leuke grap ;) hebben. 

We gaan door met de toffe evenementen, clinics en challenges die op de planning staan! Waar zien we jou? Op de DiabetesCup? Zien we je tijdens het ONE festival? Zien we jou ook tijdens de NDC of de feestelijke afsluiter tijdens het WK volleybal? Of ga jij dit jaar een challenge aan in Spanje? Hiken of biken! Misschien ben jij meer een hardloper...ook tof! Zien we je dan tijdens onze #werun challenge in Mallorca?