Inschrijven

Is wandelen jouw passie? Grijp dan je kans om, met een gedegen voorbereiding, samen met de BvdGF deze uitdaging aan te gaan. Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan. Vul alle gegevens op het inschrijfformulier volledig in, volg alle instructies en je inschrijving wordt verwerkt. Voor het inschrijven heb je een digitale scan van je paspoort nodig en een profielfoto.

Let op! 
Je inschrijving is pas bevestigd als je € 300,00 overmaakt op de rekening van de BvdGF. Instructies daarvoor volgen tijdens het inschrijfproces. Zorg dat je na betaling op de knop 'bestelling afronden' (of iets vergelijkbaars klikt), om er zeker van te zijn dat je inschrijving binnenkomt bij ons.

In totaal zijn er 24 plaatsen beschikbaar voor de Camino Challenge. Tot 1 maart 2019 krijgen mensen met diabetes voorrang. Daarna vullen we aan met mensen die zich opgegeven hebben en geen diabetes hebben. De aanbetaling is bedoeld voor de reservering van het vliegticket en het arrangement. Met je inschrijving voor deze Camino Challenge ga je akkoord met de voorwaarden.

Op dit moment kan er voor dit evenement niet worden ingeschreven.

Terug naar WeHike2ChangeDiabetes 2019