schaatsen met barbara de loor in harderwijk

Schrijf je direct in!

Klant van Bosman? Dan kun je je direct inschrijven! Nog geen klant? Je kunt bij het inschrijven meteen lid worden.

Liever geen klant bij Bosman worden? Dan kun je mee komen doen met de schaatsclinic op 15 december in Malden.

Ga je mee schaatsen?

Op 8 december 2019 zijn wij te gast op de ijsbaan in Harderwijk! Ons bestuurslid en wereldkampioen op de 1000m Barbara de Loor geeft dan een schaatsclinic aan kinderen van 6 tot 16 jaar met diabetes, plus een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje. Dus heb je zin om een uur lang schaatsles te krijgen van een echte pro? Kom dan ook! Je krijgt de toegang tot de ijsbaan, de clinic en een uurtje vrij schaatsen en een kop warme chocomel van ons.

Let op! Deze clinic organiseren we speciaal voor klanten van onze partner Bosman. Je kunt ook direct klant worden en inschrijven. Geen zin om klant te worden bij Bosman? Kom dan op 15 december schaatsen in Malden. Die clinic is open voor alle kinderen met diabetes.

Praktische info

De ijsbaan ligt op de Markt in Harderwijk. Vanaf 10.00u kun je daar terecht om alvast schaatsen te huren of je eigen schaatsen aan te trekken. Om 10.30u gaan we het ijs op. Na een uurtje les krijg je van ons een kop warme chocomel. Wie zin heeft kan daarna nog even vrij schaatsen.

Denk aan warme kleding, het beschermen van je diabetesspullen tegen kou en vallen en denk eraan dat handschoenen verplicht zijn. Voor je ouders/verzorgers en andere supporters adviseren we ook warme kleding, en wat kleingeld of een pinpas voor een (warm) drankje.