schaatsen met barbara de loor in malden

Schrijf je direct in!

Deelname kost niets, maar inschrijven is wel verplicht. Je mag één vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen. Inschrijven kan hier!

Ga je mee schaatsen?

Op 15 december 2019 zijn wij te gast op de ijsbaan in Malden! Ons bestuurslid en wereldkampioen op de 1000m Barbara de Loor geeft dan een schaatsclinic aan kinderen van 6 tot 16 jaar met diabetes. Je mag ook nog iemand meenemen. Dus heb je zin om een uur lang schaatsles te krijgen van een echte pro? Kom dan ook! Je krijgt de toegang tot de ijsbaan, de clinic en een uurtje vrij schaatsen en een kop warme chocomel van ons.

Praktische info

De ijsbaan ligt op het Kerkplein in Malden. Vanaf 09.30u kun je daar terecht om alvast schaatsen te huren of je eigen schaatsen aan te trekken. Om 10.00u gaan we het ijs op. Na een uurtje les krijg je van ons een kop warme chocomel. Wie zin heeft kan daarna nog even vrij schaatsen. Vanaf 12.00u opent ook de kerstmarkt in Malden, voor de liefhebbers!

Denk aan warme kleding, het beschermen van je diabetesspullen tegen kou en vallen en denk eraan dat handschoenen verplicht zijn. Voor je ouders/verzorgers en andere supporters adviseren we ook warme kleding, en wat kleingeld of een pinpas voor een (warm) drankje.