sylvestercross 2019

Sylvestercross

In de prachtige Soesterduinen is sprake van een echte cross. Een deel van het parcours gaat door het mulle duinzand. Verder kom je kleine heuveltjes en boomwortels tegen. En heel veel gezelligheid. Voor ons altijd een heerlijke afsluiting van het jaar. Kom je meedoen?

Sportief het jaar uit!

Ren je met ons mee het jaar uit op de gezelligste cross van Nederland? Op 31 -12 kun je, voordat je aan de oliebollen gaat, meedoen aan de a.s.r. Vitality Sylvestercross, waar we het goede doel van zijn. Wij zijn er zelf altijd met bijna ons hele team bij. We doen mee op twee afstanden: De 4 km Bas van de Goor Foundation prestatieloop (individueel) om 10.40u, of de Rabobank Sylvester BusinessRun (in teamverband) om 10.35u. Als je je via ons inschrijft ontvang je het BvdGF sportshirt.

4 km Bas van de Goor Foundation Prestatieloop

Dit is een individuele loop van 4 km die om 10:40u van start gaat. Zowel volwassenen als kinderen die minimaal 7 jaar oud zijn kunnen hieraan meedoen. Kosten voor dit onderdeel zijn € 15,- hiervoor krijg je een shirt van de BvdGF en een startnummer. € 5,- van het inschrijfgeld gaat naar de Bas van de Goor Foundation. Van dit geld organiseren wij activiteiten voor kinderen met diabetes.

Meedoen aan dit onderdeel? Klik dan op inschrijven!

Rabobank Sylvester BusinessRun

Je kan ook in teamverband deelnemen aan de Rabobank Sylvester BusinessRun. Een mooi moment om gezamelijk het jaar op een sportieve manier af te sluiten. Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Voor het klassement wordt er gekeken naar de beste 4 tijden binnen het team.

De loop bestaat uit 4 rondes van 2 km. Om voor het klassement mee te doen moeten er minimaal 4 lopers uit het team ook 4 rondes afleggen, dus 8 km per persoon. De overige lopers binnen een team mogen ook een kortere afstand lopen, dus 2, 4 of 6 km. De Business Run start om 10.35u. Kosten voor dit onderdeel zijn €200 per team. Hiervan gaat een deel naar de BvdGF waarmee wij activiteiten kunnen organiseren voor kinderen met diabetes. Elk teamlid krijg een shirt van de Bas van de Goor Foundation en een verzorgde lunch.

Aanmelden kan hier. Daarnaast stuur je even een mail naar Maartje met alle namen van de teamleden en de gewenste T-shirt maat per persoon.