wehike2changediabetes 2020

Betalingsvoorwaarden

Je inschrijving is pas verzekerd wanneer je bij aanmelding € 300,- overmaakt op de rekening van de BvdGF. Na het invullen van het inschrijfformulier volgt een betalingsmogelijkheid. Zodra je deze aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving bevestigd. Vanaf de inschrijving worden alle donaties verzameld via deze website.

Bij inschrijving committeer je je aan het bedrag van € 1.700,-. Jij bent vanaf het moment van inschrijven verantwoordelijk om dit bedrag bij elkaar te halen via sponsoring of hier zelf garant voor te staan. De vaste kosten bedragen 50% (€ 850,-), de overige 50% (€ 850,-) per deelnemer is donatie voor de BvdGF. De donatie per deelnemer bedraagt minimaal € 850,-.

Als het je lukt om meer dan het verplichte sponsorbedrag op te halen, dan is dat natuurlijk des te beter en komt dat ten goede aan de BvdGF. Het is niet mogelijk om een overschot aan donaties (meer dan € 850,-) terug te vorderen op je eigen bijdragen.

Net als bij andere reizen moet je ook voor deze reis een aanbetaling doen. De rest van de kosten voor de reis moeten al ruimschoots voordat de tocht plaatsvind, worden voldaan. We adviseren je om de vaste kosten zelf te betalen Hieronder geven we een indicatie van het minimale bedrag dat je per die datum als sponsoropbrengst zou moeten hebben ingezameld, plus een overzicht van wanneer we de bedragen voor de vaste kosten ontvangen willen hebben.

Bij inschrijving - €300,-
1e aanbetaling voor 1 februari 2020 - €300,-
2e aanbetaling voor 1 april 2020 - €250,-
3e aanbetaling voor 1 juni 2020 - €850,-
Totale kosten - €1700,-

Om er zeker van te zijn dat je het uiteindelijke bedrag ophaalt zijn bovenstaande deadlines opgesteld. Het helpt je bij het maken van je sponsorplan. In totaal is je volledige reis verzekerd wanneer je het totale bedrag à € 1.700,- over hebt gemaakt. Je ontvangt hierover ruimschoots vooraf een mailtje ter herinnering met daarin alle benodigde informatie. Houd er rekening mee dat fondsenwerven in de zomer lastiger is.

Afhandeling

Als deelnemer heb je direct contact met de BvdGF over de tocht. Na inschrijving en betaling van de € 300,- is je inschrijving bevestigd. De betalingsdeadlines zijn gebaseerd op de betalingscondities zoals die afgesproken zijn met pelgrimroutes.nl.

De BvdGF zal één week voor de betalingsdeadline bekijken of het benodigde bedrag op je account staat. Mocht je voor die tijd niet voldoende donaties hebben opgehaald dan zal het tot dan komen de kosten die dan overblijven voor eigen rekening.

Verzekering

Het volledige arrangement is exclusief (bergsport)verzekeringen en annuleringsverzekering met blessuredekking. In geval van annulering komen er altijd eigen kosten bij. Als je deze wilt verzekeren dan kan dat via je eigen verzekering. Meestal is dit 6% tot 7% van de totale reissom (€ 850). Op die manier ben je gedekt voor eventuele eigen kosten. Het is aan jou zelf om deze verzekering af te sluiten.

Laat je sponsoren

Je kunt je laten sponsoren via je persoonlijke pagina op deze website. Bij het werven van donaties via de persoonlijke pagina wordt er een iDeal overboeking gemaakt op rekening van de BvdGF onder vermelding van voornaam, achternaam en Camino. Op je persoonlijke profielpagina zal ook een overzicht komen te staan van de door jou in totaal opgehaalde donaties. Wanneer je contant geld ontvangt van een sponsor dan kun je dit zelf op dezelfde manier overmaken via je persoonlijke pagina. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Als bedrijven niet via iDeal een overboeking kunnen doen kunnen zij een factuur ontvangen van de BvdGF. Bedrijven kunnen een factuur opvragen door een mailtje te sturen aan petra@bvdgf.org. Na het overmaken van de factuur zal dit bedrag handmatig worden bijgeschreven op je account door de BvdGF.

Wat als je de €1700 niet haalt?

Er is een aantal betalingsvoorwaarden en deadlines opgesteld die je een richtlijn geven voor je eigen sponsorplan. Zorg ervoor dat je voor alle genoemde data de donaties binnen hebt. De BvdGF houdt dit ook in de gaten en zal er op wijzen als je achterop raakt met het werven van sponsorgelden. Mocht je op een gegeven moment denken dat je niet genoeg sponsoren hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de BvdGF. Wanneer je te veel achterop raakt met het werven van sponsoren is de BvdGF genoodzaakt je inschrijving terug te trekken en je reis te annuleren. De algemeen geldende annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Maar natuurlijk gaan we hier niet van uit. Jouw sportieve prestatie voor het goede doel zorgt voor bewondering en mensen vinden het leuk om daar een steentje aan te kunnen bijdragen. Sponsoren kunnen je steunen per dag of zelfs per wandelmeter. Zo kunnen sponsoren jou steunen voor een specifiek gedeelte van de tocht. Download deze sponsortips die je kunnen helpen bij het werven van donaties.

Voor de donatiekampioen

Het werven van het totaalbedrag stopt niet bij de € 850,-. De BvdGF waardeert het enorm wanneer je meer sponsorgelden ophaalt en beloont deze extra inspanning met een mooie sportprijs. De prijs gaat naar diegene die de meeste donaties ophaalt.

Leeftijd

De minimale leeftijdsgrens is 18 jaar. Er is geen maximale leeftijdsgrens. De begeleidende arts kan in alle gevallen besluiten om een extra onderzoek uit te voeren indien noodzakelijk geacht. Twijfel je zelf of je de inspanning kunt leveren dan kan een bezoek aan de sportarts uitkomst bieden.

Portretrecht

Als deelnemer geef je de BvdGF toestemming om te worden gefotografeerd en/of gefilmd in het kader van publiciteit ten aanzien van de WeHike2ChangeDiabetes Challenge en verleen je daar je medewerking aan. Je verleent toestemming voor het gebruik van je naam, het beeldmateriaal, stem en biografisch materiaal in het kader van media aandacht, publiciteit en overige overkoepelende promotionele activiteiten vanuit de BvdGF.

Jouw privacy vinden we belangrijk

Met jouw deelname geef je aan dat je ons Privacy statement hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. We slaan jouw gegevens op in een beveiligd informatiesysteem en gebruiken deze een jaar lang om je te kunnen informeren over de challenge en voor het boeken van de vluchten, hotels en andere reisgerelateerde onderdelen.