wehike2changediabetes 2020

Goed voorbereid op pad

Om je als deelnemer te informeren over de tocht, kennis te maken met de groep en te trainen organiseert de BvdGF regelmatig een trainingsbijeenkomst. De trainingen zijn vrijblijvend en niet verplicht. Het is wel een goede manier om te kijken of je fysiek klaar bent voor de tocht. Daarnaast kijken we met je mee of alles lukt op het gebied van fondsenwerving, of dat je nog ondersteuning nodig hebt. En natuurlijk is het een leuke manier om je medewandelaars te leren kennen, wel zo gezellig.

Vragen?

Heb je vragen over WeHike2ChangeDiabetes? Stuur een berichtje aan Petra of bel Petra via 06-24624683

Eerste trainingsbijeenkomst

Zaterdag 8 februari
De eerste trainingsbijeenkomst is op zaterdag 8 februari 2020 op de Posbank. De details voor deze dag ontvang je later van ons. We gaan 10 tot 12 kilometer wandelen.

Tweede trainingsbijeenkomst

Zondag 8 maart
De tweede bijeenkomst is op zondag 8 maart 2020, waarschijnlijk in de omgeving van Soest. Details ontvang je later van ons. We gaan minimaal 15 kilometer wandelen.

Derde trainingsbijeenkomst

Zondag 5 april
De derde bijeenkomst is op zondag 5 april 2020 in Lierop. We gaan daar ook even kijken bij ons gezinsweekend, zodat je kan zien hoe we de donaties besteden. Details ontvang je later van ons. Reken op 20 kilometer wandelen!

Vierde trainingsbijeenkomst

Zondag 3 mei
De vierde en laatste trainingsbijeenkomst is op zondag 3 mei 2020 in Nijmegen, waar je de meeste hoogtemeters kan maken. We lopen een lange en heuvelachtige route, zodat je kan zien of je er al echt klaar voor bent. We gaan 20 tot 25 kilometer wandelen. Meer details ontvang je later van ons. Je kan dan in mei en juni zelf nog meer trainen in heuvelachtig terrein.