webike2changediabetes 2020

Betalingsvoorwaarden

Je inschrijving is pas verzekerd wanneer bij aanmelding € 300 overmaakt op de rekening van de BvdGF. Na het bevestigen van je inschrijving kun je via ideal jezelf sponsoren onder deelnemers. Zodra je deze aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving bevestigd. Vanaf de inschrijving worden alle donaties verzameld via deze website.

Bij inschrijving committeer je je aan het bedrag van € 2.500. Jij bent vanaf het moment van inschrijven verantwoordelijk om dit bedrag bij elkaar te halen via sponsoring of hier zelf garant voor te staan.

De vaste kosten bedragen 50% (€ 1.250) en 50% (€ 1.250) per deelnemer is donatie voor de BvdGF. De donatie per fietser bedraagt (minimaal) € 1.250. We adviseren je daarbij de vaste kosten zelf te betalen.

Als het je lukt om meer dan € 2.500 Euro op te halen, dan is dat natuurlijk des te beter en komt dat ten goede aan de BvdGF. Als je de reis geheel of een gedeelte ervan zelf wilt betalen, dan kan je dat doen door jezelf te sponsoren. Het is niet mogelijk om een overschot aan donaties (meer dan € 2.500,-) terug te vorderen op je eigen bijdragen.

Aanbetaling

Net als bij andere reizen moet je ook voor deze reis een aanbetaling doen. De rest van de kosten voor de reis moeten al voordat de tocht plaatsvindt worden voldaan. Deze betalingen zullen worden gedaan van het sponsorgeld dat je ophaalt. We adviseren je om de vaste kosten zelf te betalen en te doneren op je eigen account. Vandaar dat we hieronder een indicatie geven van het minimale bedrag dat je per die datum als sponsoropbrengst zou moeten hebben ingezameld, zodat onze vaste kosten gedekt kunnen worden.

Bij inschrijving €300
1e aanbetaling voor 1 februari 2020 - €500
2e aanbetaling voor 1 april 2020 - €700
3e aanbetaling voor 1 juni 2020 - €1000
Totale kosten €2500

Om er zeker van te zijn dat je het uiteindelijke bedrag ophaalt zijn bovenstaande deadlines opgesteld. Het helpt je bij het maken van je sponsorplan. In totaal is je volledige reis verzekerd wanneer je het totale bedrag à € 2.500 ophaalt. Je ontvangt hierover ruimschoots vooraf een mailtje ter herinnering met daarin alle benodigde informatie. Houd er rekening mee dat fondsenwerven in de zomer lastiger is.

Leeftijd

De minimale leeftijdsgrens is 18 jaar. Er is geen maximale leeftijdsgrens. De begeleidende arts kan in alle gevallen besluiten om een extra onderzoek uit te voeren indien noodzakelijk geacht. Twijfel je zelf of je de inspanning kunt leveren dan kan een bezoek aan de sportarts uitkomst bieden.

Medische check

Vooraf vult iedereen een medische anamnese lijst in. Deze lijsten zullen door de arts worden bekeken. Indien gewenst kan de arts op basis van de uitkomsten van de medische check een gesprek met je aangaan of een doorverwijzing naar de sportarts maken.

Wat als je de €2.500 niet haalt?

Er zijn een aantal betalingsvoorwaarden en deadlines opgesteld die je een richtlijn geven aan je eigen sponsorplan. Zorg ervoor dat je voor alle genoemde data de donaties binnen hebt. De BvdGF houdt dit ook in de gaten en zal er op wijzen als je achterop raakt met het werven van sponsorgelden. Mocht je op een gegeven moment denken dat je niet genoeg sponsoren hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de BvdGF. Wanneer je te veel achterop raakt met het werven van sponsoren is de BvdGF genoodzaakt je inschrijving terug te trekken en je reis en deelname te annuleren. De algemeen geldende annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Maar natuurlijk gaan we hier niet van uit. Jouw sportieve prestatie voor het goede doel zorgt voor bewondering en mensen vinden het leuk om daar een steentje aan te kunnen bijdragen. Sponsoren kunnen je steunen per dag of zelfs per hoogtemeter. Zo kunnen sponsoren jou steunen voor een specifiek gedeelte van het parcours.

Laat je sponsoren

Je kunt je laten sponsoren via je persoonlijke pagina op deze website. Deze tips kunnen je daarbij helpen. Bij het werven van donaties via de persoonlijke pagina wordt er overboeking gemaakt op rekening van de BvdGF met vermelding van de donateur. Betalingen zijn via diverse modules beschikbaar zoals iDeal. Op je persoonlijke profielpagina zal ook een overzicht komen te staan van de door jou in totaal opgehaalde donaties. Wanneer je contant geld ontvangt van een sponsor dan kun je dit zelf op dezelfde manier overmaken via je persoonlijke pagina. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Als bedrijven niet via de aangeboden mogelijkheden een overboeking kunnen doen, kunnen zij een factuur ontvangen van de BvdGF. Bedrijven kunnen een factuur opvragen door een mailtje te sturen aan jeroen@bvdgf.org. Na het overmaken van de factuur zal dit bedrag handmatig worden bijgeschreven op je account door de BvdGF. Hier gaat altijd wat verwerkingstijd overheen.

Afhandeling

Als deelnemer heb je direct contact met de BvdGF over de tocht. Na inschrijving en betaling van de € 300 is je inschrijving bevestigd. De BvdGF moet diverse aanbetalingen doen voor de reis en het verblijf. De betalingsdeadlines zijn gebaseerd op de betalingscondities zoals die afgesproken zijn met alle partijen.

De BvdGF zal één week voor de betalingsdeadline bekijken of het benodigde bedrag op je account staat. Mocht je voor die tijd niet voldoende donaties hebben opgehaald dan zal het tot dan komen de kosten die dan overblijven voor eigen rekening.

Annulering

Bij vroegtijdig afhaken van de reis gelden de volgende voorwaarden.

  • Annulering meer dan twee maanden voor aankomst: 30% van € 1.250,-
  • Annulering tussen één en twee maanden voor aankomst: 50% van € 1.250,-
  • Annuleren binnen één maand voor aankomst: 100% van € 1.250,-

Verzekering

Het volledige arrangement is exclusief bergsportverzekeringen en annuleringsverzekering met blessuredekking. Om er zeker van te zijn dat je beschikt over een adequate reisverzekering met outdoor dekking vragen we je te zorgen voor een eigen aanvullende verzekering met bergsportdekking. In geval van annulering komen er altijd eigen kosten bij. Als je deze wilt verzekeren dan kan dat via je eigen verzekering. Meestal is dit 6% tot 7% van de totale reissom (€ 1.250). Op die manier ben je gedekt van eventuele eigen kosten. Het is aan jou zelf om deze verzekering af te sluiten.

Portretrecht

Als deelnemer geef je de BvdGF toestemming om te worden gefotografeerd en/of gefilmd in het kader van publiciteit ten aanzien van de WeHike2ChangeDiabetes Challenge en verleen je daar je medewerking aan. Je verleent toestemming voor het gebruik van je naam, het beeldmateriaal, stem en biografisch materiaal in het kader van media aandacht, publiciteit en overige overkoepelende promotionele activiteiten vanuit de BvdGF.

Jouw privacy vinden we belangrijk

Met jouw deelname geef je aan dat je ons Privacy statement hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. We slaan jouw gegevens op in een beveiligd informatiesysteem en gebruiken deze een jaar lang om je te kunnen informeren over de challenge en voor het boeken van de vluchten, hotels en andere reisgerelateerde onderdelen.