Haarlemmermeerrun

Op 2 september 2018 zijn we het goede doel van de Haarlemmermeerrun. Iedereen die zich inschrijft krijgt bij inschrijving de vraag of ze een kleine donatie voor de BvdGF willen doen. Natuurlijk hopen we daarom op zoveel mogelijk deelnemers aan de start. Veel kleine beetjes maken samen een mooi bedrag. Daarvan kunnen wij weer activiteiten voor kinderen met diabetes organiseren.

Je kunt meedoen aan een jeugdloop, G-loop, 5, 10 of 21 km. Meerennen gaat via de organisatie van de Haarlemmermeerrun zelf, daarvoor kun je je hier inschrijven.

Maar waarschijnlijk ben je op deze pagina omdat je mee wil doen met de honkbalclinic....

Honkbal voor kids

De Haarlemmermeerrun finisht in het stadion van de honkbalvereniging. In dat stadion organiseren we naast alle hardloopfestiviteiten daarom ook een honkbalclinic. Heb jij diabetes en heb je zin om samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje te leren honkballen? Schrijf je dan in!

Jullie krijgen van ons een T-shirt en in dat shirt rennen we eerst met z'n allen de kidsrun mee. Die is ongeveer 1 km lang. Het maakt niet uit of je hard of langzaam loopt, en of je wel of niet kan honkballen. Iedereen die tussen de 9 en 15 jaar is kan meedoen.

Praktische zaken...

Ieder kind dat tussen 9 en 15 jaar is en diabetes heeft, mag samen met 1 introducé gratis deelnemen. Rechts op inschrijven klikken en het formulier invullen is voldoende. Je krijgt dan een shirt en een startbewijs voor de clinic en de kidsrun.

Ouders, verzorgers en andere familieleden en vrienden kunnen komen kijken of, nog leuker, meerennen met een van de afstanden van de Haarlemmermeerrun. Daarvoor moet je je dan wel hier inschrijven.

Wij zorgen die dag voor wat te drinken en iets lekkers, maar je moet wel zelf een lunchpakket meenemen. En vergeet natuurlijk je diabetesspullen niet!