wandel door naar 2020

Een wandelschema voor ieder niveau

Of je nu het niveau van de NDC finale van afgelopen september vast wilt houden, of op wil bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag. Meld je aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jou niveau:

  • Je hebt op de finale van de NDC 5, 10, 15 of 20 kilometer gelopen en wil deze afstand graag kunnen volhouden.
  • Je wilt de afstand die je op NDC finale hebt gelopen uitbreiden naar 10, 15 of 20 kilometer.

Je ontvangt van ons een wandelschema dat past bij jouw keuze. Je betaalt eenmalig €10 en krijgt daarvoor maandelijks je eigen schema en dosis wandelinpiratie per mail thuisgestuurd. Klik op inschrijven, maak een account aan en Wandel Door!

Wandel Door

Heb jij het afgelopen jaar mee gedaan aan de Diabetes Challenge bij jou in de buurt en wil je blijven wandelen? Of heb je al lang niet meer gewandeld en wil je draad weer oppakken? Het is ons doel om mensen in beweging te brengen én houden, daarom bieden wij het 'Wandel Door' programma aan.

Het online 'Wandel Door' programma helpt je om zelfstandig, wekelijks te wandelen op een niveau dat bij jou past. Via de mail ontvang je elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en -tips van ons.

Kan ik mee doen aan het Wandel Door programma?

Ja! Het 'Wandel Door' programma is voor iedereen die wil gaan of blijven wandelen. Dus of je nu diabetes hebt of niet, veel of weinig wandelervaring hebt, mee hebt gedaan aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC) of niet: we helpen je graag!

Hoe doe ik mee?

  • Schrijf je hier in voor 'Wandel Door'.
  • Als je nog geen account hebt op www.bvdgf.org, maak je eerst een account aan. Heb je wel al een account? Dan kan je direct inloggen.
  • Vul je gegevens in en laat weten op welk niveau jij wilt wandelen.
  • Na het aanmelden ontvang je een welkomstmail van Bas met uitleg over de wandelschema's die je het komende halfjaar van ons ontvangt.
  • Je ontvangt elke maand een nieuwe mail van ons met een wandelschema voor de daaropvolgende 4 of 5 weken. Ook geeft Bas je elke maand een nieuwe wandelopdracht en wandeltips mee!

Heb je vragen? Laat het ons weten via ndc@bvdgf.org.