Betalingsvoorwaarden

Je inschrijving is pas verzekerd wanneer er € 500 overmaakt is op je account.

De eerste betaling van € 500,00 wordt rechtstreeks aan de reisorganisatie betaald door de BvdGF, vandaar dat wij je vragen om deze eerste inleg direct op je account te storten. Alle donaties worden verzameld via deze website.

De vaste kosten bedragen € 2.415 en € 1.804,50 is donatie voor de BvdGF. Dat maakt samen het benodigde bedrag van € 4.219,50.

Als het je lukt om meer dan € 4.219,50 euro op te halen, dan is dat natuurlijk des te beter en komt dat ten goede aan de BvdGF. Als je de reis geheel of een gedeelte ervan zelf wilt betalen, dan kan je dat doen door jezelf te sponsoren. Namens de BvdGF adviseren wij de vaste kosten van je reis zelf te betalen. Let op! Het is niet mogelijk om na afloop extra donaties terug te vorderen op eerdere aanbetalingen. Zorg er dus voor dat je op tijd begint met de fondsenwerving.

Aanbetaling

Net als bij andere reizen moet je ook voor deze reis een aanbetaling doen. De rest van de kosten voor de reis moeten (net zoals bij elke andere reis) al, ruimschoots voordat de marathon plaatsvindt, worden voldaan. Deze betalingen zullen worden gedaan van het sponsorgeld dat je ophaalt. Vandaar dat we hieronder een aantal deadlines geven van het minimale bedrag dat je per die datum als sponsoropbrengst zou moeten hebben ingezameld, zodat de vaste kosten gedekt kunnen worden.

€ 500,- Bij inschrijving - 1e aanbetaling
€ 500,- Voor 1-5-'18 - 2e aanbetaling
€ 1415,- Voor 1-9-'18 - Restant vaste kosten
€ 1804,50 Voor 15-10-'18 - Donatie aan de BvdGF
€ 4219,50 Totaal - €0,10 per meter.

Om er zeker van te zijn dat je het uiteindelijke bedrag ophaalt zijn bovenstaande deadlines opgesteld. Het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vaste kosten zijn betaald voor 1 september 2018. In totaal is je volledige reis verzekerd wanneer je het totale bedrag à € 4.219,50 ophaalt. Je ontvangt hierover ruimschoots vooraf een mailtje ter herinnering met daarin alle benodigde informatie. Let erop dat het werven van donaties in de zomermaanden altijd lastiger is dan daarvoor en daarna.

Annulering

Annulering
Bij vroegtijdig afhaken van de reis gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van de reisorganisatie ATPi.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van je loperspakket (100% van de kosten; bij annulering van het startbewijs vervalt het recht op ontvangst)

Annuelering van het reisarrangement*

Bij annulering tot 1 juni 2018: 40% van de totale reissom
Bij annulering van 1 juni tot 1 augustus 2018: 60% van de reissom
Bij annulering van 1 augustus tot 15 september 2018: 85% van de reissom
Bij annulering vanaf 15 september 2018: 100% van de totale reissom

* Separate onderdelen van het arrangement kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden.

Wat als je de € 4.219,50 niet haalt?

Er zijn een aantal betalingsvoorwaarden en deadlines opgesteld die je helpen een richtlijn te geven aan je eigen sponsorplan. Zorg ervoor dat je voor alle genoemde data de donaties binnen hebt. De BvdGF houdt dit in de gaten en zal je ondersteunen als je achterop raakt met het werven van sponsorgelden. Mocht je op een gegeven moment denken dat je niet genoeg sponsoren hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de BvdGF. Wanneer je te veel achterop raakt met het werven van sponsoren is de BvdGF genoodzaakt je inschrijving terug te trekken en je reis en startbewijs te annuleren. De algemeen gelden annuleringsvoorwaarden van reisorganisatie ATP zijn dan van toepassing met de bijbehorende kosten.

Maar natuurlijk gaan we hier niet van uit. Jouw sportieve prestatie voor het goede doel zorgt voor bewondering en mensen vinden het leuk om daar een steentje aan te kunnen bijdragen. Sponsoren kunnen je steunen per km of zelfs per meter voor de allerkleinste sponsoren. 1 km staat voor € 100,-. Zo kunnen sponsoren jou steunen voor een specifiek gedeelte van het parcours. Op de website staan een aantal Sponsortips die je kunnen helpen bij het werven van donaties.

Laat je sponsoren

Je kunt je uitsluitend laten sponsoren via je persoonlijke pagina op deze website. Bij het werven van donaties via de persoonlijke pagina wordt er een overboeking gemaakt op rekening van de BvdGF onder vermelding van voornaam, achternaam en NYCM2018. Op je persoonlijke profielpagina zal ook een overzicht komen te staan van de door jou in totaal opgehaalde donaties. Wanneer je contant geld ontvangt van een sponsor dan kun je dit zelf overmaken via je persoonlijke pagina. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Bedrijven kunnen een factuur opvragen door een mailtje te sturen aan Patrick@bvdgf.org. Voor bedrijven kan een donatie via factuur belastingtechnisch aantrekkelijker zijn. Om je te helpen geven we je graag alvast een paar sponsortips.

Afhandeling

Als loper heb je geen direct contact met de reisorganisatie, tenzij je afwijkende reiswenzen hebt. Na inschrijving en betaling van de € 500,00 ben je verzekerd van je inschrijving. Alle donaties komen binnen via de persoonlijke sponsorpagina op rekening van de BvdGF. Mocht je voor die tijd niet voldoende donaties hebben opgehaald dan zul je zelf moeten bijspringen met een eigen bijdrage om te voldoen aan de deadline.

Verzekering

Het volledige arrangement is exclusief reis- en annuleringsverzekering met sportblessureverzekering. Omdat deze verzekering zeer toereikend is bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld blessures raden wij deze aan om af te sluiten bij ATPi. Dit kun je aangeven in het inschrijfformulier. De BvdGF vindt het namelijk belangrijk dat alle deelnemers goed voorbereid en verzekerd op pad gaan. Daarnaast dien je zelf te zorgen voor een reisverzekering die voldoende dekking heeft voor een reis naar NY. De reisverzekering zit namelijk niet in het arrangement. Let er op dat reizen naar Amerika vaak vragen om aanvullende reisverzekeringen. Controleer dit bij je huidige reisverzekering. Het is ook mogelijk om voor desbetreffende data een tijdelijke verzekering af te sluiten voor Amerika (werelddekking).

Exclusief

Het volledige arrangement is exclusief de kosten die tijdens de voorbereiding of in Amerika gemaakt worden. Het verblijf in hotel Ameritania is exclusief ontbijt, lunch en diner. De reis is exclusief verzekeringen. Alle kosten die tijdens de voorbereiding en in Amerika buiten het arrangement vallen komen voor eigen rekening. Dat geldt ook voor de extra kosten die gemaakt worden voor het gebruik van een single kamer of een langer verblijf. Deze extra kosten komen voor eigen rekening en kunnen uiteraard niet van de donaties worden betaald.

Potretrecht

Als deelnemer geef je de BvdGF toestemming om te worden gefotografeerd en/of gefilmd in het kader van publiciteit ten aanzien van de WeHike2ChangeDiabetes Challenge en verleen je daar je medewerking aan. Je verleent toestemming voor het gebruik van je naam, het beeldmateriaal, stem en biografisch materiaal in het kader van media aandacht, publiciteit en overige overkoepelende promotionele activiteiten vanuit de BvdGF.