Informatiebijeenkomst 1

De Bas van de Goor Foundation organiseerde een informatiebijeenkomst op vrijdag 8 december 2017 op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Heb je deze bijeenkomst gemist? Neem dan contact op met patrick@bvdgf.org.

Informatiebijeenkomst 2

Op zondag 21 oktober 2018 is er een laatste informatiebijeenkomst op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je een volledig draaiboek en de laatste belangrijke tips voor vertrek naar New York. Ter afsluiting nemen we met de hele groep nog deel aan een ontspanning trainingsloop door de Veluwse bossen.

1e Trainings-/ informatiebijeenkomst

Op zondag 18 februari 2018 staat in de ochtend de eerste trainingsbijeenkomst op het programma op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Daar zullen we gezamenlijk een training afwerken van 5 tot 10 km (zelf te kiezen) en informatie over fondsenwerving met elkaar uitwisselen. We kiezen voor een gezamenlijke training ipv een wedstrijd omdat we graag met elkaar rennen. Sommigen zullen zich moeten aanpassen aan de ander, maar zo leren we elkaar beter kennen.

2e Trainings-/informatiebijeenkomst

Op zondag 22 april 2018 vindt de 2e trainingsbijeenkomst plaats in de ochtend, wederom op Sportcentrum Papendal te Arnhem. Deze dag lopen we gezamenlijk een ronde van 10 tot 15 km (zelf te kiezen) en zullen we meer informatie over diabetes en hardlopen delen.

Halve van Zwolle (21,1 km)

Op zaterdagavond 9 juni 2018 staat de halve marathon van Zwolle op het programma. Het gezelligste hardloopfestival van Nederland laat je samen met maximaal 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. De wedstrijd start om 20.00 uur. Meer info vind je op www.halvemarathonzwolle.nl. De BvdGF regelt de startbewijzen voor dit evenement. Meer informatie volgt 2 weken voor tijd.

Trainingsschema's

Tijdens de voorbereiding kun je gebruik maken van www.myasics.nl. Een online hardloop community die zowel beginnende als gevorderde lopers op een verantwoorde manier begeleid om hun sportieve doelen te behalen. Je kunt ook een op maat gemaakt trainingsschema creƫren via diverse website. Een goede tip is om je aan te sluiten bij een atletiekvereniging om zo lokaal voorbereid te worden door een gespecialiseerde trainer.

De 30 van Amsterdam

Op zondag 30 september 2018 staat de 30 km trainingsloop van Atletiekvereniging Phanos in Amsterdam op het programma. Je kunt daar met een pacer (iemand die op tijd loopt) de 30 km lopen op de door jouw gewenste snelheid. Dit is een heel laagdrempelige manier om in gezelschap van andere lopers die in voorbereiding zijn op een najaars marathon je in te spannen. Meer informatie vind je op www.trainingslopen.info. De BvdGF regelt de startbewijzen voor dit evenement.

Zomerstop

We proberen in de zomerstop, wanneer iedereen op vakantie gaat, nog een gezamenlijke training te plannen ergens centraal in het land. Meer informatie volgt nog.