In het kort

‘WeRun2ChangeDiabetes’ is één van de fondsenwervende challenges van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). De BvdGF heeft als missie om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Om dat te doen organiseren wij sportevenementen voor kinderen en volwassenen met diabetes. Tijdens die evenementen delen we informatie, ervaringen (door actief aan de slag te gaan) en inspiratie. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle krijgen, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen. Lees meer over onze stichting op www.bvdgf.org.

Wil jij samen met de BvdGF lopen om mensen met diabetes in beweging te brengen. Schrijf je dan nu in, haal € 4.219,50 aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement (inclusief voorbereiding, medische begeleiding, startbewijs New York City Marathon 2017 (NYCM 2017), vliegticket en hotelovernachtingen) voor de NYCM 2018. Lees hieronder in het kort hoe het werkt. Wil je meer informatie over de marathon ga dan naar de website van de New York City Marathon.

Zorg voor support

Het lopen van een marathon is een geweldige uitdaging. Wanneer je meeloopt met de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van je verwacht maar ook een financiële prestatie. Je staat er echter niet alleen voor. Betrek je omgeving (familie, vrienden, werk en bedrijven) bij je prestatie en je zult zien dat zij jouw initiatief willen steunen. Maak voor jezelf een sponsorplan wie je allemaal wilt benaderen.