online informatiebijeenkomst ndc 2019

Online informatiebijeenkomst

We organiseren twee aparte online webinars. Op dinsdag 12 maart vertellen we u alle in en outs van de NDC 2019. Deze bijeenkomst vindt plaats tussen 16:00u en 17:30u.

Bent u al bekend met de NDC? Twijfelt u nog om zich in te schrijven? Of/en heeft u alleen wat vragen? Op maandag 11 maart geven we tussen 16:00u en 17:00u live, direct antwoord op al uw NDC vragen.

De informatiebijeenkomsten vindt online plaats via webinar Zoom. Nadat u zich heeft ingeschreven voor de bijeenkomst, ontvangt u via de mail een link naar Zoom, waar u de bijeenkomst live kunt volgen. NĂ¡ de bijeenkomst ontvangt u een mail met een nieuwe link, waarmee u de bijeenkomst nog eens rustig terug kan kijken.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de bijeenkomst? Neem gerust contact met ons op via ndc@bvdgf.org.

Nationale Diabetes Challenge 2019

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een 20 weken durend wandelevenement dat de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbetert. Hier leest u meer over de NDC. De afgelopen jaren zijn er dankzij de NDC al meer an 10.000 mensen in beweging gebracht. Dit jaar willen we samen met u nog meer mensen met diabetes helpen om de stap naar een gezondere leefstijl te zetten. Team NDC nodigt u daarom graag uit voor de online informatiebijeenkomst van 12 maart tussen 16:00u en 17:30u.

Op 11 maart organiseren we tussen 16:00u en 17:00u een online vragenuurtje! Hierin vertellen we niet uitgebreid over wat de NDC is, maar gaan we dieper in op al uw vragen en de dingen waar u nog tegenaan loopt.

Alles wat u moet weten over de NDC 2019

Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u alle ins en outs over de NDC 2019: Wat levert de challenge op? Hoe verloopt de NDC van start tot finish? Welke bijdrage kunt u hieraan leveren? Wat kunt u van ons verwachten?

Naast antwoord op deze vragen, heeft u ook de gelegenheid vragen te stellen. Deze beantwoorden we direct.

Informatiebijeenkomst in een nieuw jasje!
Meedoen aan de NDC levert veel energie op. Maar de organisatie kost ook tijd. Daarom zijn wij steeds op zoek naar manieren om u zo goed mogelijk te ondersteunen. De informatiebijeenkomst vindt dit jaar daarom online plaats. Zo kunt u gewoon vanuit werk of huis horen wat de plannen voor 2019 zijn. Komt het moment van de online bijeenkomst u niet uit? Dan kijkt u later op een rustig moment alles nog eens terug.

Na het inschrijven ontvangt u een mail ter bevestiging. Deze mail bevat ook de link waarmee u de online bijeenkomst van 12 maart kan volgen.

Wat komt er als organisator allemaal kijken bij de Nationale Diabetes Challenge? Deze vraag staat centraal tijdens de online informatiebijeenkomsten. Bekijk ook eens het filmpje hierboven voor een eerste indruk!