wehike2changediabetes 2019

Goed voorbereid op pad

Om je als deelnemer te informeren over de tocht, kennis te maken met de groep en te trainen organiseert de BvdGF regelmatig een trainingsbijeenkomst. De trainingen zijn vrijblijvend en niet verplicht. Het is wel een goede manier om te kijken of je fysiek klaar bent voor de tocht. Daarnaast kijken we met je mee of alles lukt op het gebied van fondsenwerving, of dat je nog ondersteuning nodig hebt. En natuurlijk is het een leuke manier om je medewandelaars te leren kennen, wel zo gezellig.

Vragen?

Heb je vragen over WeHike2ChangeDiabetes? Stuur een berichtje aan Petra of bel Petra via 06-24624683

Eerste trainingsbijeenkomst

Zondag 10 februari
De eerste trainingsbijeenkomst is op zondag 10 februari 2019 op Sportcentrum Papendal. De deelnemers aan WeBike en WeRun zijn er dan ook, maar volgen uiteraard hun eigen programma. De details voor deze dag ontvang je later van ons.

Tweede trainingsbijeenkomst

Zondag 7 april
De tweede bijeenkomst is op zondag 7 april 2019, waarschijnlijk in de omgeving van Soest. Details ontvang je later van ons.

Derde Trainingsbijeenkomst

zondag 12 mei
De derde bijeenkomst is op zondag 12 mei 2019 in de omgeving van Amerongen, waar het flink heuvelachtig is. Details ontvang je later van ons.

Vierde trainingsbijeenkomst

Zondag 7 juli
De vierde en laatste trainingsbijeenkomst is op zondag 7 juli 2019, waarschijnlijk op de prachtige Posbank/Veluwezoom. We lopen een lange en heuvelachtige route, zodat je kan zien of je er al echt klaat voor bent.