Informatiebijeenkomst NDC 2019

We organiseren twee verschillende informatiebijeenkomsten. De een is gericht op potentiƫle, nieuwe NDC organisatoren. In deze bijeenkomst vertellen we wat de NDC is en hoe deze challenge van start tot finish verloopt. De informatiebijeenkomsten voor nieuwe deelnemers vinden plaats op:
- 17 januari tussen 16:00u en 17:30u;
- 24 januari tussen 19:30u en 21:00u.

De andere informatiebijeenkomst is gericht op oud NDC organisatoren. Tijdens deze bijeenkomst staan vooral de knelpunten en succesfactoren van de organisatie van de afgelopen NDC's centraal. We informeren u over de verbeterde aanpak van NDC 2019. Deze informatiebijeenkomsten voor oud deelnemers vinden plaats op
- 17 januari tussen 19:30u en 21:00u;
- 24 januari tussen 16:00u en 17:30u.

U kunt aan meerdere informatiebijeenkomsten deelnemen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de bijeenkomst? Neem gerust contact met ons op via ndc@bvdgf.org.

Nationale Diabetes Challenge 2019

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2018 is nog maar net achter de rug of de voorbereiding voor de volgende editie is alweer in volle gang! Dit jaar willen we samen met u nog meer mensen met diabetes helpen om de stap naar een gezondere leefstijl te zetten. Team NDC nodigt u daarom graag uit voor de online informatiebijeenkomst op 17 of 24 januari.

Alles wat u moet weten over de NDC 2019

Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u alle ins en outs over de NDC 2019: Wat levert de challenge op? Hoe verloopt de NDC van start tot finish? Welke bijdrage kunt u hieraan leveren? Wat kunt u van ons verwachten?

Naast antwoord op deze vragen, heeft u ook de gelegenheid vragen te stellen. Deze beantwoorden we direct.

Informatiebijeenkomst in een nieuw jasje!
Meedoen aan de NDC levert veel energie op. Maar de organisatie kost ook tijd. Daarom zijn wij steeds op zoek naar manieren om u zo goed mogelijk te ondersteunen. De informatiebijeenkomst vindt dit jaar daarom online plaats. Zo kunt u gewoon vanuit werk of huis horen wat de plannen voor 2019 zijn. Komt het moment van de online bijeenkomst u niet uit? Dan kijkt u later op een rustig moment alles nog eens terug.

Na het inschrijven ontvangt u een mail ter bevestiging. Deze mail bevat ook de link waarmee u de online bijeenkomst van 17 of 24 januari live kunt volgen.

Wat komt er als organisator allemaal kijken bij de Nationale Diabetes Challenge? Deze vraag staat centraal tijdens de online informatiebijeenkomsten. Bekijk ook eens het filmpje hierboven voor een eerste indruk!