webike2changediabetes 2019

Weekprogramma

Vertrek
Onze fietsen worden met een busje getransporteerd vanaf Papendal naar Ponferrada. Op zondag 23 juni vertrekken alle fietsers van Amsterdam naar Bilbao; een directe vlucht met KLM. In Bilbao aangekomen reizen we per bus van Bilbao naar Ponferrada. Van zondag tot woensdag zitten we in hotel Aroi in tweepersoonskamers. www.aroihoteles.com/aroibierzoplaza.php?lang=EN

El Bierzo
Vanuit ons hotel maken we 3 prachtige tochten door El Bierzo op maandag, dinsdag en woendag. We zullen ook fietsen over de Senda de Bas, een wandelpad dat nieuw gemaakt is en andere (wandel)paden met elkaar verbindt en in september 2019 klaar zal zijn. Dit wandelpad draagt de naam van Bas van de Goor. De inauguratie ceremonie zal plaatsvinden op zijn verjaardag op 4 september 2019.

Babia
Woensdag relatief een korte tocht en daarna pakken we de fietsen in en gaan we in de bus naar het plaatsje San Emiliano in Babia. Daar verblijven we 4 nachten in tweepersoonskamers in hotel Valle San Emiliano www.vallesanemiliano.es

Tochten op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zondag brengt een bus ons weer terug naar het vliegveld van Bilbao. En landen we aan het einde van de dag weer op Schiphol.

Dagprogramma

Iedere dag zal er ongeveer als volgt uitzien.

07.30 uur Ontbijt
09.00 uur Vertrek
12.00 uur Lunch
16.00 uur Aankomst hotel
17.00 uur Diabetes spreekuur
20.00 uur Diner
21.30 uur Briefing route van morgen

Iedere 2 uur zal er een verplichte meetstop zijn tijdens het fietsen. Daartussen proberen we zoveel mogelijk te fietsen, maar er is altijd een mogelijkheid om extra te (m)eten.