webike2changediabetes 2019

WeBike2ChangeDiabetes

WeBike2ChangeDiabetes Challenge’ is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Wil jij samen met de BvdGF biken om mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen te laten ervaren? Schrijf je dan nu in, haal € 2.500,- aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement voor de Bierzo & Babia challenge. In totaal hebben we 20 plekken beschikbaar. Lees hieronder in het kort hoe het werkt. Meer informatie lees je op de pagina over Bierzo & Babia.

Zorg voor support

De Bierzo & Babia regio is een unieke tocht door een prachtig berglandschap. Wanneer je fietst voor de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van je verwacht maar ook een financiële prestatie. Je staat er gelukkig niet alleen voor. Betrek je omgeving (familie, vrienden, werk en bedrijven) bij je prestatie en je zult zien dat zij jouw initiatief willen steunen. Maak voor jezelf een sponsorplan wie je allemaal wilt benaderen. Deze sponsortips helpen je daarbij.

Eigen profiel aanmaken

Wanneer je je inschrijft voor de WeBike2ChangeDiabetes Challenge, maak je direct een profiel aan op deze website en ga je akkoord met de voorwaarden. Dit profiel helpt je om sponsorbijdragen op te halen. Op een persoonlijke pagina wordt een overzicht van je totaal opgehaalde donaties weergegeven en kun je:

  • een foto uploaden
  • een persoonlijke motivatie weergeven
  • je met één druk op de knop laten sponsoren/steunen via diverse betalingsmogelijkheden
  • updates plaatsen over je voorbereidingen en deze eenvoudig delen via social media
  • je donateurs bedanken

Je staat er niet alleen voor

De BvdGF helpt je graag. Voor vragen op fietstechnisch gebied kun je contact opnemen met fietstrainer John Hickox via john.zofietsje@gmail.com. Voor vragen op medisch of sponsor gebied kun je altijd terecht bij de BvdGF door een mail te sturen aan jeroen@bvdgf.org. Jeroen is het aanspreekpunt vanuit de BvdGF voor dit evenement en kan je helpen met je vragen of je vraag doorsturen.

2019

Voor 2019 hebben we wederom gekozen voor een mountainbike challenge in Spanje, omdat we nog niet genoeg kunnen krijgen van dit enorm gevarieerde land met prachtige mountainbike mogelijkheden. Na de Pyreneeën en de Sierra Nevada, gaan we ditmaal naar een minder bekend gebied, maar des te mooier. De parels El Bierzo en Babia. Het gebied bevindt zich hemelsbreed tussen Madrid en Porto en is nog niet toeristisch en heel puur. We noemen deze challenge voor het gemak BBB; Bike Bierzo Babia.

Wel of geen diabetes, beginner of expert?

Het maakt niet uit of je wel of geen diabetes hebt en of je nu een gevorderde of technische fietser bent of juist een beginner. Doordat we iedere dag in twee tot drie routes en niveau's fietsen kunnen we routes op maat aanbieden.

Internationale uitwisseling

Net als in 2016, 2017 en 2018 zullen in 2019 ook Spaanse MTB’ers met diabetes deelnemen. In totaal sluiten er 10 Spaanse fietsers plus twee Spaanse internisten aan. Voor zowel jullie als fietsers als voor ons als organisatie een extra dimensie aan het fietsproject.

Doel van de tocht

Het doel van de tocht is drieledig. Het hoofddoel is natuurlijk om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de BvdGF. Het tweede doel is laten zien dat je met diabetes je sportieve ambities kunt waarmaken en tot slot willen we informatie, ervaringen en inspiratie uitwisselen met elkaar.