Wandelend of rennend het jaar uit

Ook in de winter kun je wandelen of rennen. Speciaal voor onze Nationale Diabetes Challenge deelnemers is er dit jaar de NDC Nightwalk. Liever rennen? Dan is er de Papendal Nightrun. Voor beide lopen betaal je via de Bas van de Goor Foundation slechts €7,50. Dat is tot wel €10 korting!!

Breng je supporters mee! Zij juichen je ongetwijfeld naar de finish toe! Na je loop kunnen jullie samen shoppen op The Chrismas Factory of dansen tijdens het eindfeest.

LET OP! INSCHRIJVEN VIA DEZE WEBSITE KAN T/M MAANDAG 17 DECEMBER 2018!

Mocht je daarna nog kaarten willen bestellen? Neem dan even contact op met ndc@bvdgf.org.

De Loopsensatie in het donker!

Op 21 december 2018 organiseert Papendal in samenwerking met WE-link de 2e editie van de Papendal Nightrun | Christmas Edition. WIj zjn er trots op als goed doel verbonden te zijn aan dit evenement.

Doe mee aan dit spetterende, nachtelijke loopavontuur op het sportterein waar normaal gesproken sporters als Dafne Schippers en Churandy Martina trainen. Je kunt 5 of 10 km wandelen of hardlopen, terwijl je onderweg spectaculaire licht- en muziekzones passeert. Pak die kans om tijdens deze run -met een hoog fun gehalte- voor goud te gaan!

Als je je inschrijft via onze foundation krijgt je een fantastische korting en betaal je maar €7,50 per persoon. Daarvoor krijg je:

  • 5 km parcours met keuze uit 2 afstanden: 5km (1 ronde) of 10km (2 ronden)
  • Een NDC Wintereditie 2018 medaille
  • spectaculaire start op de atletiekbaan van Papendal
  • muziek en toffe geluidseffecten tijdens je run
  • toegang tot The Christmas Factory #OpPapendal
  • warme chocolademelk na de run/walk
  • toegang tot het eindfeest #OpPapendal

Praktische zaken en programma

Programma

18.00 – 20.00 uur: Christmas Factory is open
18.15 uur: ontvangst en registratie nightwalk
18.45 uur: warming up nightwalk deelnemers
19.00 uur: start nightwalk 5 en 10 km
19.30 uur: ontvangst & registratie nightrun voor zowel de 5 als de 10 km
20.00 uur: warming up nightrun voor zowel de 5 als de 10 km
20.15 uur: start nightrun 5km
20.30 uur: start nightrun 10 km
20.00-23.00 uur: afterparty

Download hier de wandel- en hardlooproute.

Praktisch

Loop je met de Bas van de Goor Foundation mee, dan vinden we het natuurlijk leuk als je dat in ons shirt doet. Nog geen shirt? Tijdens het evenement zijn ze voor een gereduceerd tarief te krijgen in onze stand.

Tijdens het eindfeest zijn consumpties voor eigen rekening. Ook drankjes en hapjes tijdens je bezoek aan The Christmas Factory zijn voor eigen rekening. Voor The Christmas Factory geldt dat je alleen met muntjes kunt betalen (deze kun je in het hotel kopen). Tijdens het eindfeest kun je betalen met contant geld of pin.

Kom je met 2 of meer personen? Dan kun je per e-mail adres 1 persoon aanmelden. Beschik je maar over 1 e-mailadres? Geef dan in het inschrijfformulier aan dat je met meerdere personen komt. Je rekent dan voor 1 persoon af en voor alle andere personen vragen we je €7,50 contant mee te nemen per persoon. Op 21 december kun je die dan bij de registratiebalie contant afrekenen. Pinnen is niet mogelijk!

De tickets voor dit evenement worden niet per mail verstuurd, maar kun je op de avond zelf afhalen (en afrekenen) bij de registratiebalie.