De wat??

De Diepe Hel Holterbergloop! Oftewel een uitdagend parcours en een prachtige omgeving in het oosten van Nederland. Wij zijn er trots op dat we dit jaar het goede doel mogen zijn van deze loop. Natuurlijk doen we dan ook zelf mee.

We dagen de deelnemers aan de Nationale Diabetes Challenge uit zich op te geven voor de 10 km wandeltocht, een mooie reünie precies een maand na de finale en een stok achter de deur om door te blijven wandelen. Alle andere wandelaars zijn natuurlijk net zo welkom ;).

Iedereen die zin heeft in een stukje rennen nodigen we uit om een afstand uit te zoeken, er is voor elk wat wils. Van 1 km voor de allerkleinsten tot 21 km heuvels voor de echte diehards.

Hoe werkt het?

Inschrijven gaat rechtstreeks bij de organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop. Pas als je daar bent ingeschreven, hebt betaald (en natuurlijk een donatie voor de BvdGF hebt gedaan...) krijg je een startbewijs. Daarnaast kun je ons op de knop 'doe mee' drukken. Door je ook bij ons aan te melden weten wij dat je meedoet en krijg je van ons een Bas van de Goor Foundation sportshirt.

Voorafgaand aan de start van elke afstand kun je bij onze stand jouw shirt ophalen. En aantrekken natuurlijk ;), zo zijn we zoveel mogelijk zichtbaar op de dag zelf. In onze stand staat een donatiebox, waar je een vrijwillige bijdrage voor jouw shirt in kan stoppen. Mag wel, hoeft niet.

Rennen

Wie mee wil rennen heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Zaterdag 27 oktober

  • Night Run

Zondag 28 oktober

  • Rabo kidsrun 1 km
  • Sansonline.nl 6 km
  • Hemink 10 km
  • Volker Wessels Halve Marathon

Meld je aan voor jouw afstand via http://www.diepehelholterbergloop.nl

Zien we jou 27 of 28 oktober??

Wandelen

Op zondag 28 oktober is er de Zorgsaam wandeltocht van 10 km. Een unieke wandeltocht dwars door de Sallandse Heuvelrug. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk moois ziet gaat de wandeling één richting op. Je loopt van Holten naar Nijverdal, inclusief een pittige klim met een stijgingspercentage van 10%. Vanaf Nijverdal brengen bussen alle wandelaars weer terug naar de startlocatie in Holten.

Vergeet je niet aan te melden via http://www.diepehelholterbergloop.nl