handbalclinic 't zand

Welkom!

Op zaterdag 14 maart geeft Rianne Blaauboer, ambassadeur van de Bas van de Goor Foundation, een handbalclinic. Rianne heeft zelf diabetes type 1 en speelt op hoog niveau handbal. Dus ben je tussen de 7 en 15 jaar en zou je het leuk vinden om een handbalclinic te krijgen van Rianne, schrijf je dan nu in!

Zoals Rianne altijd zegt: “Alles met diabetes is mogelijk! Structuur en regelmaat werkt het beste, maar vergeet ook niet te leven! Diabetes hebben is ook heel leerzaam, als je er maar positief naar kijkt!”

Praktische informatie

Locatie:

Sportcentrum Multitreffer

Willem 't Hartplein 7

1756 TZ ’t Zand

Wat moet je meenemen:

Voor de clinic dien je sportkleding, binnenschoenen en een bidon mee te nemen.

Programma

12.30 ontvangst

13.00 – 15.00 handbalclinic voor de kinderen, ouders kunnen in gesprek met Bas van de Goor over sporten met diabetes.

15.00 afsluiting

Wanneer de kinderen aan het handballen zijn, kunnen de ouders ook meedoen aan een spinningmarathon. Deze organiseert René Hoogland. René heeft zelf diabetes en doet mee aan www.webike2changediabetes.nl, een zesdaagse mountainbike tocht in Spanje, waarmee hij geld voor ons ophaalt. Dat doet hij onder andere door deze spinningmarathon te organiseren. Voor €10 kun je een uurtje meefietsen. De marathon duurt van 13.30 tot 16.30, misschien leuk voor familieleden van de kinderen die gaan handballen.

Wil je meefietsen? Huur dan een fiets via onderstaande link:

http://spinning4diabetes.nl/