weski2changediabetes 2021

Betalingsvoorwaarden

Je inschrijving is pas verzekerd wanneer bij aanmelding € 300 overgemaakt is op de rekening van de BvdGF. Na het invullen van het inschrijfformulier volgt een keuze. Zodra je deze aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving bevestigd. Vanaf de inschrijving worden alle donaties verzameld via deze website.

Bij inschrijving committeer je je aan het bedrag van € 3.500. Jij bent vanaf het moment van inschrijven verantwoordelijk om dit bedrag bij elkaar te halen via sponsoring of hier zelf garant voor te staan.

De vaste kosten bedragen € 2.600 en € 900 per deelnemer is donatie voor de BvdGF. We adviseren je daarbij de vaste kosten zelf te betalen, maar dat hoeft niet.

Als het je lukt om meer dan € 3.500 Euro op te halen, dan is dat natuurlijk des te beter en komt dat ten goede aan de BvdGF. Het is niet mogelijk om een overschot aan donaties (meer dan € 3.500, -) terug te vorderen op je eigen bijdragen.

Het is ook niet mogelijk om een overschot aan donaties te gebruiken voor het huren/kopen van materialen of het afsluiten van verzekeringen.

Aanbetaling

Net als bij andere reizen moet je ook voor deze reis een aanbetaling doen. De rest van de kosten voor de reis moeten al voordat de tocht plaatsvindt worden voldaan. Deze betalingen zullen worden gedaan van het sponsorgeld dat je ophaalt. We adviseren je om de vaste kosten zelf te betalen en te doneren op je eigen account. Vandaar dat we hieronder een indicatie geven van het minimale bedrag dat je per die datum als sponsoropbrengst zou moeten hebben ingezameld, zodat onze vaste kosten gedekt kunnen worden.

Bij inschrijving - €300,-
1e aanbetaling voor 1 mei 2020 - €750,-
2e aanbetaling voor 1 september 2020 - €750,-
3e aanbetaling voor 1 december 2020 - €750,-
4e aanbetaling voor 1 februari 2021 - €950,-
Totale kosten - €3500,-

Om er zeker van te zijn dat je het uiteindelijke bedrag ophaalt zijn bovenstaande deadlines opgesteld. Het helpt je bij het maken van je sponsorplan. In totaal is je volledige reis verzekerd wanneer je het totale bedrag à € 3.500 ophaalt. Je ontvangt hierover ruimschoots vooraf een mailtje ter herinnering met daarin alle benodigde informatie. Houd er rekening mee dat fondsenwerven in de zomer lastiger is.

Exclusief

Het volledige arrangement is exclusief de kosten die tijdens de voorbereiding in Nederland of tijdens de training in Duitsland en de week in Zweden worden gemaakt. Denk daarbij aan reiskosten, snacks, lunch, drankjes die in de hotels buiten de maaltijden.

Wat als je de € 3.500 niet haalt

Er zijn een aantal betalingsvoorwaarden en deadlines opgesteld die je een richtlijn geven aan je eigen sponsorplan. Zorg ervoor dat je voor alle genoemde data de donaties binnen hebt. De BvdGF houdt dit ook in de gaten en zal er op wijzen als je achterop raakt met het werven van sponsorgelden. Mocht je op een gegeven moment denken dat je niet genoeg sponsoren hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de BvdGF. Wanneer je te veel achterop raakt met het werven van sponsoren is de BvdGF genoodzaakt je inschrijving terug te trekken en je reis en deelname te annuleren. De algemeen geldende annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Maar natuurlijk gaan we hier niet van uit. Jouw sportieve prestatie voor het goede doel zorgt voor bewondering en mensen vinden het leuk om daar een steentje aan te kunnen bijdragen. Sponsoren kunnen je steunen per kilometer of zelfs per meter. Zo kunnen sponsoren je steunen voor een specifiek gedeelte van het parcours.

Medische check

Vooraf vult iedereen een medische anamnese lijst in. Deze lijsten zullen door de arts worden bekeken. Indien gewenst kan de arts op basis van de uitkomsten van de medische check een gesprek met je aangaan of een doorverwijzing naar de sportarts maken.

Laat je sponsoren

Je kunt je laten sponsoren via je persoonlijke pagina op deze website. De tips die je van ons ontvangt na inschrijving kunnen je daarbij helpen. Bij het werven van donaties via de persoonlijke pagina wordt er een overboeking gemaakt op rekening van de BvdGF met vermelding van de donateur. Betalingen zijn via diverse modules beschikbaar zoals iDEAL en creditcard. Op je persoonlijke profielpagina zal ook een overzicht komen te staan van de door jou in totaal opgehaalde donaties. Wanneer je contant geld ontvangt van een sponsor dan kun je dit zelf op dezelfde manier overmaken via je persoonlijke pagina. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Als bedrijven niet via de aangeboden mogelijkheden een overboeking kunnen doen, kunnen zij dat door een gewone overboeking doen aan de BvdGF. Bedrijven kunnen een factuur opvragen door een mailtje te sturen aan petra@bvdgf.org. Na betaling van de factuur zal dit bedrag handmatig worden bijgeschreven op je account door de BvdGF. Hier gaat altijd wat verwerkingstijd overheen.

Afhandeling

Als deelnemer heb je direct contact met de BvdGF over de tocht. Na inschrijving en betaling van de € 300 is je inschrijving bevestigd. De BvdGF moet diverse aanbetalingen doen voor de reis en het verblijf. De betalingsdeadlines zijn gebaseerd op de betalingscondities zoals die afgesproken zijn met Vasa Sport.

De BvdGF zal één week voor de betalingsdeadline bekijken of het benodigde bedrag op je account staat.

Annulering

Het arrangement is exclusief annuleringsverzekering!! Annulering is uitsluitend mogelijk indien een annuleringsverzekering is afgesloten bij Vasa Sport. Deze dekt ook blessures.

In geval van annulering komen er altijd eigen kosten bij. Als je deze wilt verzekeren dan kan dat mogelijk ook via je eigen verzekering. Meestal is dit 6% tot 7% van de totale reissom (€ 2.600). Op die manier ben je gedekt voor eventuele eigen kosten. Het is aan jou zelf om deze verzekering af te sluiten en na te gaan of je ook gedekt hebt in geval van blessures.

Ter info de complete annuleringsvoorwaarden voor de Vasaloppet reis:

  • Bij annulering t/m 100 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
  • Bij annulering vanaf 100 dagen t/m 61 dagen voor vertrek: 60% van de reissom
  • Bij annulering vanaf 60 dagen t/m 31 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
  • Bij annulering vanaf 30 dagen t/m 11 dagen voor vertrek: 90% van de reissom
  • Bij annulering vanaf 10 dagen voor vertrek: 100% van de reissom

Verzekering

Het volledige arrangement is exclusief (bergsport)reisverzekeringen. Om er zeker van te zijn dat je beschikt over een adequate reisverzekering met outdoor dekking vragen we je te zorgen voor een eigen aanvullende verzekering met bergsportdekking. Het is aan jou zelf om deze verzekering af te sluiten.

Leeftijd

De minimale leeftijdsgrens is 18 jaar. Er is geen maximale leeftijdsgrens. De begeleidende arts kan in alle gevallen besluiten om een extra onderzoek uit te voeren indien noodzakelijk geacht. Twijfel je zelf of je de inspanning kunt leveren dan kan een bezoek aan de sportarts uitkomst bieden.

Portretrecht

Als deelnemer geef je de BvdGF toestemming om te worden gefotografeerd en/of gefilmd in het kader van publiciteit ten aanzien van de WeSki2ChangeDiabetes Challenge en verleen je daar je medewerking aan. Je verleent toestemming voor het gebruik van je naam, het beeldmateriaal, stem en biografisch materiaal in het kader van media-aandacht, publiciteit en overige overkoepelende promotionele activiteiten vanuit de BvdGF.