Aanmelden ambassadeur NDC

Op zaterdag 14 november - Wereld Diabetes Dag  sluiten we de 10-weekse Nationale Diabetes Challenge met elkaar af. Rond 9.30u zal de dag virtueel door Bas zal worden geopend en wordt er op circa 85 locaties door heel Nederland gewandeld. Als team kunnen we niet op alle locaties tegelijkertijd aanwezig zijn en daarom zijn wij op zoek naar ambassadeurs!

Vind jij het leuk de Bas van de Goor Foundation te vertegenwoordigen op een van de wandellocaties? Als ambassadeur geef je het startschot van de wandeling, ontvang je enthousiast de mensen bij terugkomst, overhandig je medailles en help je waar nodig mensen met het gebruik van de wandelapp van SamenGezond. Tijdens de online bijeenkomst op woensdag 4 november om 19.00u ontvang je hierover meer informatie.

Vul onderstaand formulier in en meld jezelf aan als Ambassadeur.

We vragen je als ambassadeur tijdens dit evenement een Bas van de Goor Foundation shirt of fleece jack te dragen. Ben jij niet in bezit van een van beide, laat dan hier je maat achter.

Oje goed voorbereid op pad te sturen, vertellen we je op woensdag 4 november om 19.00u meer over het event. Uiteraard is er ook de gelegenheid om je vragen te stellen.

Geef aan in welke regio/plaats jij op 14 november aanwezig wilt zijn. Wil je weten welke locaties meedoen? Klik hier om de locaties te bekijken.